AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği tarafından azarlanmak

Kahve falında sevdiği tarafından azarlanmak

Kahve falında sevdiği tarafından azarlanmak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, hasadının tarlasında kalacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği tarafından azarlanmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde sabrınızın zorlanabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında sevdiği tarafından azarlanmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından azarlanmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işarettir.

Kahve falında başkası tarafından azarlanmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına inanılır.

Kahve falında baba tarafından azarlanmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına yorulur.

Kahve falında ölü tarafından azarlanmak sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisi tarafından azarlanmak güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işaret eder.

Kahve falında öğretmen tarafından azarlanmak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında müdür tarafından azarlanmak bazı ürünlerin piyasada azalacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir