AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğneyle kan almak

Kahve falında iğneyle kan almak

Kahve falında iğneyle kan almak dertlerin aşılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, kırılan kalbin onarılacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında iğneyle kan almak gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisini yapmalısınız.

Kahve falında iğneyle kan aldırmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında iğneyle kan almak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğnelik görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğe iğne yapmak rahatının da yerine geleceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında iğne ve ilaç görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına delalettir.

Kahve falında çengelli iğne almak insanların kendisine her zaman destek olacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine inanılır.

Kahve falında iğne olmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iğneden korkmak durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir