AnaSayfa / Genel / Kahve falında patik istemek

Kahve falında patik istemek

Kahve falında patik istemek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında patik istemek gördüyseniz:

  • Fazla gayret göstermeniz gereken bir işi çevrenizin kıskançlığını uyandırabilecek kadar parlak bir şekilde bitirebilirsiniz.

Kahve falında patik istemek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında patik çorap görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patik görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğe patik giydirmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz patik görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine işarettir.

Kahve falında kayısı patiği görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, ruhsal korkularından da arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı patik görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi patik görmek saygınlığını yitireceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir