AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi patik görmek

Kahve falında mavi patik görmek

Kahve falında mavi patik görmek verilen emeklerin heba olacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında mavi patik gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişeleri taşıdıkları görüntüsü veren kişilerin asıl yüzleri ortaya çıkabilir.

Kahve falında mavi bebek patiği görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine işarettir.

Kahve falında mavi patik görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında patik çorap görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek patik görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında patik ören birini görmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek patikleri görmek işinin de hep yürüyeceğine, iş değişikliğine gidileceğine işarettir.

Kahve falında yırtık patik görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patik satmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir