AnaSayfa / Genel / Kahve falında patik görmek

Kahve falında patik görmek

Kahve falında patik görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, onlara sanat öğreteceğine, sağlığından olacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patik gördüyseniz:

  • Kendinizi yeni bir insan gibi hissedebilirsiniz.

Kahve falında kadın patiği görmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, birikmiş parasının olacağına alamet eder.

Kahve falında sarı bebek patiği görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli patik görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek patikleri görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patik almak çok büyük adımlar atacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında patik işlemek işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı patik görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı patiği görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir