AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı patik görmek

Kahve falında sarı patik görmek

Kahve falında sarı patik görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, kazancın artacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sarı patik gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşanan olumsuzlukları bir tarafa bırakıp, geleceğe odaklanmalı, ilerlemenizin önünde duran engelleri ortadan kaldırmalı ya da sizi yavaşlatmaya çalışan kişilere karşı durmalısınız.

Kahve falında sarı bebek patiği görmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında sarı patik görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine işarettir.

Kahve falında patik görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kayısı patiği görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz patik giymek gücünün ve şansının yaver gideceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek patiği almak imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, saygısını toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında patik istemek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında örgü patik almak kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir