AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz patik görmek

Kahve falında beyaz patik görmek

Kahve falında beyaz patik görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, kendini toparlayamayacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz patik gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular varsa, tekrara girse bile ısrarcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında beyaz bebek patiği görmek kendi işine sahip olacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz patik giymek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz patik görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe patik görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı patik görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine inanılır.

Kahve falında patik satmak emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında yün patik görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine inanılır.

Kahve falında çeyizlik patik görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir