AnaSayfa / Genel / Kahve falında patik aldığını görmek

Kahve falında patik aldığını görmek

Kahve falında patik aldığını görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına işaret eder.

Kahve falında patik aldığını gördüyseniz:

  • Yeni bir ortaklık teklifi dahi alabilirsiniz.

Kahve falında patik aldığını görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına alamet eder.

Kahve falında renkli patik görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, getirisi çok olan işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz patik görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında büyük patik görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında örgü patik giymek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patik giymek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında mor patik görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden patik almak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir