AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates ve soğan görmek

Kahve falında patates ve soğan görmek

Kahve falında patates ve soğan görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, karısının çok mutlu olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patates ve soğan gördüyseniz:

  • Taleplerinizi ardı ardına sıralamak yerine daha yavaştan almanızda fayda var.

Kahve falında patates soğan satmak planlarının bozulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında patates soğan almak fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine rivayet eder.

Kahve falında soğan patates görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğan ve patates görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında patates ve soğan görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında patates soğan görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında patates soğan soymak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının patates soyduğunu görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, bol bol moral depolanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir