AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan ve patates görmek

Kahve falında soğan ve patates görmek

Kahve falında soğan ve patates görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında soğan ve patates gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmenizi, ününüzü büyütmenizi sağlayacak fırsatlarla karşılaşmak üzeresiniz.

Kahve falında patates soğan görmek işlerin daha kötüye gideceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patates soğan almak şansının her zaman yaver gideceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işaret eder.

Kahve falında patates soğan soymak yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına rivayet eder.

Kahve falında soğan patates görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine inanılır.

Kahve falında soğan ve patates görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patates soğan satmak adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patates ve soğan görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateşte patates pişirmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir