AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı öldürüp gömmek

Kahve falında yılanı öldürüp gömmek

Kahve falında yılanı öldürüp gömmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, eğlenceli günler geçireceğine, arkadaştan görülecek faydaya yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı öldürüp gömmek gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da proje üzerinde çalışıyorsanız sonuç almak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında yılan öldürüp gömmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Kahve falında yılanı öldürüp gömmek aksiliklerin aşılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı toprağa gömmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı gömmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında birini öldürmek ve gömmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına yorulur.

Kahve falında birini öldürüp gömmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında birini öldürmek gömmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine delalet eder.

Kahve falında insan öldürüp gömmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir