AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanı gömmek

Kahve falında insanı gömmek

Kahve falında insanı gömmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, en küçük sorunda parlayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında insanı gömmek gördüyseniz:

  • Yeni maddi düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Kahve falında canlı insan gömmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına delalettir.

Kahve falında diri diri insan gömmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine yorulur.

Kahve falında insan öldürüp gömmek güzel sözler işiteceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında insan gömmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında insanı toprağa gömmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında bir insanı diri diri gömmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü insan gömmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, malının, parasının ve makamının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diri insan gömmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir