AnaSayfa / Genel / Kahve falında et gömmek

Kahve falında et gömmek

Kahve falında et gömmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, yeni planlar yapacağına, isteklerin yerine geleceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, ileride çok zengin biri olacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine işaret eder.

Kahve falında et gömmek gördüyseniz:

  • Farklı yöntemler denemeniz gerekiyor.

Kahve falında et gömmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa et gömmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşini diri diri gömmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, üzüntülerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında birini gömmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü diri gömmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı insan gömmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kişiyi tekrar gömmek onun her zaman başında olacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini canlı canlı gömmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir