AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates ektiğini görmek

Kahve falında patates ektiğini görmek

Kahve falında patates ektiğini görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, siparişlerinin çoğalacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, planlarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında patates ektiğini gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızda bazı konuları özel bir yola çekmeye çalışıyorsunuz.

Kahve falında patates ektiğini görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında patates ekildiğini görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında ek görmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına delalettir.

Kahve falında ekilmiş buğday görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç ektiğini görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Kahve falında domates ekildiğini görmek büyük bir yenilgi alacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında fasulye ektiğini görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimek ektiğini görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, bazı operasyonlar geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir