AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin işediğini görmek

Kahve falında birinin işediğini görmek

Kahve falında birinin işediğini görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin işediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin abartılı tavırları ya da aşırı tepkileri gereksiz zaman kaybı anlamına gelebilir.

Kahve falında toprağa işediğini görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına yorulur.

Kahve falında birinin yatağa işediğini görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içine işediğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında mezara işediğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, keyfin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında sokakta işediğini görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, dertlerinin günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah işediğini görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında odaya işediğini görmek işlerinde başarılı olacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında birinin suratına işediğini görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir