AnaSayfa / Genel / Kahve falında un kurabiyesi yediğini görmek

Kahve falında un kurabiyesi yediğini görmek

Kahve falında un kurabiyesi yediğini görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, sağlığının da yerine geleceğine, yanlış seçimler yapacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında un kurabiyesi yediğini gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmalısınız.

Kahve falında un kurabiyesi yediğini görmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, başarıları ile tanınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında un kurabiyesi görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına delalet eder.

Kahve falında un kurabiyesi yemek yanlış yollardan döneceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında un kurabiyesi yapmak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, gönül sızılarının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında unlu kurabiye yemek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına delalet eder.

Kahve falında kurabiye yediğini görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine yorulur.

Kahve falında kurabiye yapmak ve yemek kendisiyle övüneceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına delalettir.

Kahve falında elmalı kurabiye görmek çok başarılı olunacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir