AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta kesip dağıtmak

Kahve falında pasta kesip dağıtmak

Kahve falında pasta kesip dağıtmak sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pasta kesip dağıtmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekme veya düşüncelerinizi içinizde saklama arzunuzla baş edemeyebilirsiniz.

Kahve falında pasta kesip dağıtmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kuru pasta dağıtmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasta dağıtmak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş pasta dağıtmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pasta börek dağıtmak bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz kesip dağıtmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, rahatsızlık duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında et kesip dağıtmak böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında pasta kesildiğini görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir