AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta dağıtmak

Kahve falında pasta dağıtmak

Kahve falında pasta dağıtmak çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, ağız tadının yerinde kalacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pasta dağıtmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla iş birlikleri ya da ortaklıklar kurabilir, başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Kahve falında pasta dağıtmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pasta börek dağıtmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pasta kesip dağıtmak parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında yaş pasta dağıtmak yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında kuru pasta dağıtmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül dağıtmak isabetli kararlar alacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı gül dağıtmak bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erik dağıtmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, para biriktirebileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir