AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta kesildiğini görmek

Kahve falında pasta kesildiğini görmek

Kahve falında pasta kesildiğini görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında pasta kesildiğini gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlarken biraz dinlenmenizde fayda var.

Kahve falında pasta kesildiğini görmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında pasta kesip dağıtmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaş pasta kesip yemek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepside pasta görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaş pasta ikram etmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğum günü pastası yemek moralini ve neşesini kaybedeceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzümlü pasta görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pasta servisi yapmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir