AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı kolye görmek

Kahve falında paslı kolye görmek

Kahve falında paslı kolye görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, kimseden korkmayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paslı kolye gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızda bazı planlar yapmanız mümkündür.

Kahve falında paslı kolye görmek insanların hayır dualarının alınacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında paslanmış kolye görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına alamet eder.

Kahve falında paslı jilet görmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında paslı su içmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında paslı bilezik görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, aile hayatının kötüye gideceğine inanılır.

Kahve falında paslı demir görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına işaret eder.

Kahve falında paslı yüzük görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında paslanmış kaşık görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir