AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslanmış kolye görmek

Kahve falında paslanmış kolye görmek

Kahve falında paslanmış kolye görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paslanmış kolye gördüyseniz:

  • Çıkabilecek minik sorunlara da aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Kahve falında paslanmış kolye görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına delalettir.

Kahve falında paslı kolye görmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine inanılır.

Kahve falında paslı araba görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında paslı tabanca görmek güzel günlere kavuşacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında paslı para görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pas temizlemek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paslı bıçak görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında paslı bisiklet görmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir