AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı bilezik görmek

Kahve falında paslı bilezik görmek

Kahve falında paslı bilezik görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, yol alacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında paslı bilezik gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi ilerlemeyen işler veya geçici performans kaybı sizi yavaşlatmamalı, daha detaylı düşünüp, pratiği olan planlar yapmalısınız.

Kahve falında paslı bilezik görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında paslı eşya görmek işlerin düşeceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında paslı tabanca görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet eder.

Kahve falında paslı iğne görmek kazancının iki kat artacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paslı silah görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında paslanmış kolye görmek bazı konularda konuşulacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında paslı bıçak görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına delalettir.

Kahve falında paslı kapı görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, kendini her konuda geliştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir