AnaSayfa / Genel / Kahve falında jilet yemek

Kahve falında jilet yemek

Kahve falında jilet yemek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine işarettir.

Kahve falında jilet yemek gördüyseniz:

  • Uzun bir yolculuk planlamanız mümkündür.

Kahve falında jilet yemek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında jiletle bıyık almak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında jilet kesiği görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna jilet atmak vaaz ve nasihate, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kola jilet atmak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında jiletle kıl temizlemek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında jiletle kesilmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine işarettir.

Kahve falında kendini jiletle temizlemek farklı sosyal ortamlara gireceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir