AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı eşya görmek

Kahve falında paslı eşya görmek

Kahve falında paslı eşya görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, ortalığın karışacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine inanılır.

Kahve falında paslı eşya gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu iyice gözden geçirmeden hiçbir işe girişmemelisiniz.

Kahve falında paslanmış eşya görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında paslı eşya görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paslı bisiklet görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kir pas görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında paslanmış gümüş görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında paslı çiviler görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paslı kolye görmek başarıların devamlı olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine yorulur.

Kahve falında paslı kılıç görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir