AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslanmış eşya görmek

Kahve falında paslanmış eşya görmek

Kahve falında paslanmış eşya görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına alamet eder.

Kahve falında paslanmış eşya gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren anlaşmalar esnasında dikkatli olmalı, detayları atlamamalısınız.

Kahve falında paslı eşya görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında paslanmış eşya görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paslı tencere görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında paslı saat görmek mal mülk kazanacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında paslı küpe görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında paslı görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paslı çiviler görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine işarettir.

Kahve falında paslı araba görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir