AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı küpe görmek

Kahve falında paslı küpe görmek

Kahve falında paslı küpe görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, ayaklandıracağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paslı küpe gördüyseniz:

  • Başkalarına baskı yapmamanızda fayda var.

Kahve falında paslı küpe görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine rivayet eder.

Kahve falında paslanmış yüzük görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında paslı diş görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işarettir.

Kahve falında paslı toplu iğne görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paslı makas görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında paslı su görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yerleri pas pas yapmak parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında paslı bıçak görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir