AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı görmek

Kahve falında paslı görmek

Kahve falında paslı görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, borçlarının biteceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına yorulur.

Kahve falında paslı gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar ya da rekabet pişmanlık duyabileceğiniz ani tepkilere yol açabilir.

Kahve falında paslanmış yüzük görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına delalettir.

Kahve falında paslı zincir görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında paslı altın görmek helal ekmek yiyeceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında paslanmış bıçak görmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında paslı kolye görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına delalettir.

Kahve falında pascal nouma görmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paslı araba görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalettir.

Kahve falında paslanmış para görmek manevi olarak hasar alınacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir