AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı saat görmek

Kahve falında paslı saat görmek

Kahve falında paslı saat görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, işe zorla gidip geleceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paslı saat gördüyseniz:

  • Ufak şeyler üzerine dikkatinizi odaklayabilirseniz saklanmak istenen bazı konuların farkına varabilirsiniz.

Kahve falında paslı saat görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında paslanmış saat görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında paslı tabanca görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında paslanmış kaşık görmek hidayete ereceğine, bol rızık sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında paslı makas görmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paslı zincir görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında paslı para görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında paslı demir görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir