AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah pasaport görmek

Kahve falında siyah pasaport görmek

Kahve falında siyah pasaport görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, idealist davranacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah pasaport gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah pasaport görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasaport unutmak masraflarının azalacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil pasaport görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasaport almak yüklü miktarda para kazanacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında pasaport kaybetmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına işaret eder.

Kahve falında pasaport görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pasaport çıkarmak falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pasaporta vize almak el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir