AnaSayfa / Genel / Kahve falında pas temizlemek

Kahve falında pas temizlemek

Kahve falında pas temizlemek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, lükse ve konfora kavuşacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine yorulur.

Kahve falında pas temizlemek gördüyseniz:

  • Biraz vurdumduymaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Kahve falında pas temizlemek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paslı su görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında paslı gemi görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paslı diş görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına tabir olunur.

Kahve falında paslı zincir görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı yorulmaktadır.

Kahve falında paslı kılıç görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında paslı bilezik görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine işaret eder.

Kahve falında pascal nouma görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir