AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı gemi görmek

Kahve falında paslı gemi görmek

Kahve falında paslı gemi görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paslı gemi gördüyseniz:

  • Halen sizin isteğiniz dahilindeyken veya hazırlıksız yakalanmamak için işinizle ilgili genişleme planları yapmalısınız.

Kahve falında paslı gemi görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına inanılır.

Kahve falında paslı makas görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paslanmış eşya görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına yorulur.

Kahve falında paslı toplu iğne görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında paslı iğne görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pas temizlemek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında paslı tabanca görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında paslanmış gümüş görmek kurulu düzeninin olacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir