AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı diş görmek

Kahve falında paslı diş görmek

Kahve falında paslı diş görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında paslı diş gördüyseniz:

  • Değişik zamanlarda değişik tepkiler gösterebilirsiniz.

Kahve falında paslı diş görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında paslı alyans görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kir pas görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında paslı görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında paslı su içmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, hüsrana uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paslı bıçak görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalet eder.

Kahve falında paslı zincir görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paslı para görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir