AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaktan kan vermek

Kahve falında parmaktan kan vermek

Kahve falında parmaktan kan vermek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, istediği noktalara geleceğine, kötü duygularını yeneceğine, çok hayırlı haberler alacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında parmaktan kan vermek gördüyseniz:

  • Tolere edilmesi zor durumları kabul edilebilir şekle sokma çabası oldukça yorucu olabileceği gibi, ortaya çıkacak sonuçlar da bir o kadar rahatsız edici olabilir.

Kahve falında parmağından kan aldırmak Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, mutluluk ve huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında parmağından kan aktığını görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine işaret eder.

Kahve falında parmaktan kan aktığını görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına alamet eder.

Kahve falında parmaklarında kan görmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine inanılır.

Kahve falında parmakta kan görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, hayat daha olumlu bakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmaktan kan aldırmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında parmak kesilmesi kan görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağında kan aktığını görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir