AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarında kan görmek

Kahve falında parmaklarında kan görmek

Kahve falında parmaklarında kan görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Kahve falında parmaklarında kan gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere yaşamınızda yeni olanakları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında parmağından kan aktığını görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında parmak kesilmesi kan görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında parmağından kan aldırmak tecrübe sahibi olacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında parmakta kan görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağından kan geldiğini görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmaktan kan aldırmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine alamet eder.

Kahve falında parmağında kan görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmaklarında kan görmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, küslerin barışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir