AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakta kan görmek

Kahve falında parmakta kan görmek

Kahve falında parmakta kan görmek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına yorulur.

Kahve falında parmakta kan gördüyseniz:

  • Aktif olmanız gerekiyor.

Kahve falında parmağından kan aldırmak sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmağında kan görmek ortak edineceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında parmaktan kan vermek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağından kan aktığını görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına inanılır.

Kahve falında parmağından kan geldiğini görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında parmaktan kan almak mal ve mülk sahibi olmaya, atılan adımların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmaklarında kan görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Kahve falında parmak kesilmesi kan görmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir