AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaktan kan almak

Kahve falında parmaktan kan almak

Kahve falında parmaktan kan almak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, hasta ise iyileşeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında parmaktan kan almak gördüyseniz:

  • İşinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında parmağında kan görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmaktan kan vermek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, geçim derdinin kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında parmaktan kan aldırmak aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında parmağından kan aktığını görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmaktan kan almak bir süre zorluk çekeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalettir.

Kahve falında parmakta kan görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında parmağından kan geldiğini görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmaklarında kan görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir