AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaksız el görmek

Kahve falında parmaksız el görmek

Kahve falında parmaksız el görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında parmaksız el gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde hoşça vakit geçireceğiniz, sevdiğiniz kimselerle, güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunöanız olasıdır.

Kahve falında el parmak görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, zararların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde fazla parmak görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında altı parmaklı el görmek gülen yüzünün de solacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında el parmağı görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el parmaklarının çoğaldığını görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine yorulur.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, çok hayır duası alacağına işaret eder.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek projenin gerçekleştirileceğine, daha zengin hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında el ve parmak sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir