AnaSayfa / Genel / Kahve falında el parmağı görmek

Kahve falında el parmağı görmek

Kahve falında el parmağı görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, yaptığı işten çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el parmağı gördüyseniz:

  • Orijinal fikirlerinizin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında el parmağının koptuğunu görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmaksız el görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında el ve parmak görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ el baş parmak çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, işinden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında el parmaklarının kırıldığını görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına delalettir.

Kahve falında elinde parmak çıktığını görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında altı parmaklı el görmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında el parmağı görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir