AnaSayfa / Genel / Kahve falında el parmaklarının çoğaldığını görmek

Kahve falında el parmaklarının çoğaldığını görmek

Kahve falında el parmaklarının çoğaldığını görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el parmaklarının çoğaldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler mevcut planlarda ufak bir etki yapacağına inandığı bilgi veya haberleri sizin kadar heyecanlı karşılamayabilirler.

Kahve falında el parmaklarının çoğaldığını görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağının çoğaldığını görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarının çoğaldığını görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında parmaklarının çoğaldığını görmek kalp kırıklığına neden olacağına, konforunun artacağına alamet eder.

Kahve falında hamurun çoğaldığını görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşlarının çoğaldığını görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında balığın çoğaldığını görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında farelerin çoğaldığını görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, iyi geçiminin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir