AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda şişlikler görmek

Kahve falında vücudunda şişlikler görmek

Kahve falında vücudunda şişlikler görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, mallarının eksileceğine, insanlar tarafından tanınacağına, hem çok mutlu olacağına, eşe dosta yardım edileceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda şişlikler gördüyseniz:

  • Detayların içinde kaybolmadan büyük resmi hatırlayarak kendinizi rahatlatabilirsiniz.

Kahve falında vücutta şişlik görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda şişlik görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında vücudunun şiştiğini görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında vücudu şiş görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında vücutta şişlikler görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda şişlikler görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudakların şiştiğini görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında boğazlarının şiştiğini görmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir