AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden altın bilezik takmak

Kahve falında ölmüş birinden altın bilezik takmak

Kahve falında ölmüş birinden altın bilezik takmak yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız da herkes yapmak istediğiniz ya da yaptığınız şeyi anlamayabilir.

Kahve falında birisine altın bilezik takmak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sağ kola altın bilezik takmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, kazancının günbegün artacağına delalet eder.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında düğünde altın bilezik takmak birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında iki tane altın bilezik takmak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğe altın bilezik takmak hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına işarettir.

Kahve falında altın bilezik bulup takmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında hediye altın bilezik takmak çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir