AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa bilezik takmak

Kahve falında ayağa bilezik takmak

Kahve falında ayağa bilezik takmak geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, sevinçli bir haber alınacağına, maddi kriz yaşanacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa bilezik takmak gördüyseniz:

  • Fırsatları değerlendirmekte tereddütünüz olmamalıdır.

Kahve falında ayağına bilezik takmak kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağa bilezik takmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik yüzük takmak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yeni altın bilezik takmak maddi çıkmazların biteceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına yorulur.

Kahve falında koluna bilezik takmak başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında altın bilezik almak ve takmak bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik alıp takmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir