AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopan parmak

Kahve falında kopan parmak

Kahve falında kopan parmak çok iyi giden işlerin duracağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, de zenginliğe kavuşacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine yorulur.

Kahve falında kopan parmak gördüyseniz:

  • Sonuçlanana veya olana kadar hiçbirşeye güvenmemelisiniz.

Kahve falında uzun parmak güzel bir hayat süreceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında birinin parmağının kesildiğini görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin parmağında alyans görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her parmakta yüzük görmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, şansının kötüye gideceğine inanılır.

Kahve falında eski eşin parmağında yüzük görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar birinin parmağında yüzük görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağına taşlı yüzük takmak aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmaksız el görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir