AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlek izi görmek

Kahve falında tekerlek izi görmek

Kahve falında tekerlek izi görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine işaret eder.

Kahve falında tekerlek izi gördüyseniz:

  • Eski deneyimlerinizin faydasını göreceksiniz.

Kahve falında tekerlek izi görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına alamet eder.

Kahve falında kamyon tekerleği görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturduğunu görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında tek tekerlekli bisiklete binmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine alamet eder.

Kahve falında bisiklet tekerleği görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, durumunuzun iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında üç tekerlekli bisiklet görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine işarettir.

Kahve falında traktör tekerleği görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tekerlek altında kalmak yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir