AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklı terlik görmek

Kahve falında parmaklı terlik görmek

Kahve falında parmaklı terlik görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında parmaklı terlik gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz, ne yönde ilerleyeceğiniz konusunda karar vermenizde etkili olabilir.

Kahve falında parmak arası terlik giymek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmaklı terlik görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza işaret eder.

Kahve falında parmak arası terlik görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında terlik kaybedip bulmak mutluluk ve huzur bulacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında terliğin kaybetmek variyet sahibi olacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında farklı terlik giymek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karda terlikle yürümek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lastik terlik görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir