AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağını arı soktuğunu görmek

Kahve falında parmağını arı soktuğunu görmek

Kahve falında parmağını arı soktuğunu görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların artacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağını arı soktuğunu gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya umutlandıran konular varsa üzerine gitmenizde fayda var.

Kahve falında parmağını arı soktuğunu görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına işaret eder.

Kahve falında at arısı görmek herhangi zarara uğramayacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında kalabalık arı görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında arı yakmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde arı görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında arıyı yemek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, helal rızıklara kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında arı yakalamak akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında petekte arı görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, rahata ve huzura kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir