AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı yakalamak

Kahve falında arı yakalamak

Kahve falında arı yakalamak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, amacına ulaşacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına rivayet eder.

Kahve falında arı yakalamak gördüyseniz:

  • Sabırsız, kırılgan, alıngan veya duygusal kişilerin tepkileriyle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında arı yakalamak hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah arı yakalamak büyük atılımlarda bulunacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arı oğulu yakalamak işlerini yoluna koymayı başaracağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına inanılır.

Kahve falında arı bulmak işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya alamet etmektedir.

Kahve falında sarı eşek arısı görmek hayattan daha zevk alacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine alamet eder.

Kahve falında bal arısını görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında kafada arı görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, karamsar ve umutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi arı görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir