AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı yakmak

Kahve falında arı yakmak

Kahve falında arı yakmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında arı yakmak gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi veya belli konularda atılım yapmanızı sağlayacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arı yakmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok arı görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına işarettir.

Kahve falında petekte arı görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında bolca arı görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında arı böcek görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine delalettir.

Kahve falında dilini arı sokmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arı ezmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında konuşan arı görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir