AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek

Kahve falında arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek

Kahve falında arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zor durumda bırakacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının ayaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı konular içinden çıkılmaz hal almadan önce sorunları arkadaş, akraba veya meslektaşlarınızla tartışmalısınız.

Kahve falında arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ayaklarının altının kesildiğini görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında ayağı kesilmek zarar göreceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ayak tırnaklarının kesildiğini görmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında sağ ayağının kesildiğini görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakların kesildiğini görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında annesinin ayağının kesildiğini görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, huşu içinde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir