AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağın kesildiğini görmek

Kahve falında ayağın kesildiğini görmek

Kahve falında ayağın kesildiğini görmek falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, isteklerinize kavuşacağınıza, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağın kesildiğini gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında ayak bileklerinin kesildiğini görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağının kesildiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında ayakların kesildiğini görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında sağ ayağının kesildiğini görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin ayağının kesildiğini görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, sağlık problemleri içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin ayağının kesildiğini görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir